Hunde

Ikast Dyreklinik har de optimale faciliteter.

Ikast Dyreklinik har de optimale faciliteter til at kunne tilbyde dig og din hund den bedste behandling fra I træder ind af døren. 

Om det drejer sig om en almindelig vaccination eller en undersøgelse af hunden for en mere alvorlig sygdom, vil vi gøre vores yderste for, at sikre at forløbet bliver så grundigt og omhyggeligt udført, som muligt - og med et lille smil.

Hunden er jo menneskets bedste ven og fortjener at blive behandlet derefter.

Til det formål har vi på klinikken såvel blodprøve-apparater, som røntgenudstyr, scanner og andet udstyr til gennemførelse af en fuldstændig undersøgelse af di hund.

Og i tilgift efteruddannelse, så din hund kan blive undersøgt og behandlet efter de mest up-to-date metoder. Dyrlæge Morten Bentsen er således fagdyrlæge i sygdomme hos hunde og katte, og har desuden en videreuddannelse i undersøgelse og behandling af kræftsygdomme hos hunde og katte.

Vi er tilsluttet Vetfamily, der er en sammenslutning af dyrlægepraksis i Danmark, så vi kan trække på know-how fra andre dyrlæger.

Så har du et spørgsmål om din hund, er du velkommen til at ringe eller komme ind på klinikken, så vil vi med glæde forsøge at hjælpe dig.

Og for at det hele ikke skal foregå på menneskets premisser, har vi klinik-hundene Luca og Aya til at "bløde lidt op". 

Så ja, kald os bare nørder.

Vi tilbyder