Vi er nørder - fordi vi ikke kan lade være!

 

Det tager fem år at uddanne dig til dyrlæge, men hos Ikast Dyreklinik er vi aldrig stoppet med at studere. Vi mener, at du altid kan blive lidt klogere. Og det er vores ambition.  

"Undskyld, vi ved mest om dyr!" 

Hvis du allerede er kunde på Ikast Dyreklinik, har du sikkert set vores T-shirts med sætningen herover.

Vi synes, at den fortæller meget godt, hvem vi er som dyrlæger. Vi er nemlig så nørdede med dyr, at vi beklager, hvis du ikke føler, du kommer i første række. 

Som nørder elsker vi detaljer. Derfor vil du opleve, at vi spørger ind til dit dyrs adfærd og livsstil. Selv de mindste udsving kan hjælpe os med at finde en præcis diagnose. 

Læs mere: Vores kunder giver os 4,4 ud af 5 stjerner

 

Kat med briller - Ikast Dyreklinik

Er du også en nørd?

Nørd er slang for en person med en stor interesse for et enkelt eller flere emner.

Kilde: Wikipedia

 

Dyrlæger med svaghed for professionalisme, flid og ærlighed

Hos Ikast Dyreklinik tror vi på, det er vigtigt at gøre sig umage. Faktisk viser vores mange års erfaring, at det kan redde dyreliv.

Udelukkende autoriseret personale på vores dyreklinik
Vi har valgt udelukkende at have faguddannet personale inden for den veterinære branche ansat. Det betyder, at du er sikret den bedste rådgivning og behandling af autoriserede dyrlæger og veterinærsygeplejersker.

Og vi elsker spørgsmål - så drop endelig Google og spørg os om hjælp og gode råd i stedet. Vi har læst for dig og vil så gerne hjælpe! 

Efteruddannelse hvert år
En rigtig nørd siger aldrig nej til at læse lidt mere. Derfor prioriterer vi naturligvis også efteruddannelse højt på Ikast Dyreklinik. Du kan derfor forvente, at vi er opdaterede med den nyeste viden om sygdomme og behandlinger inden for smådyr.