Dyrlægen i Ikast tager sig ekstra god tid til dit kæledyr 

Ikast Dyreklinik er en lille, hyggelig og populær klinik, der har ligget på Østergade 68 i Ikast siden 1989. Vi har mange trofaste klienter og arbejder sammen med Dyrehospitalet MidtVest i Herning. 

 

Når du booker en tid på vores dyreklinik, møder du dyrlæge Morten og veterinærsygeplejerske Lisa i klinikken. Du kan også komme til at møde personale fra vores afdeling i Herning.

Klinikkat og klinikhunde beroliger dit kæledyr
Ud over det faste team af veterinærer er der en fair chance for, at du også kommer til at møde klinikkatten Bent-Jørgen og hundene Luca og Aya. De er med os på arbejde hver dag. 

Luca og Aya kan ofte få nervøse hunde til at slappe bedre af. Hundene signalerer, at de er afslappede, hvilket ofte har en afsmittende virkning på andre hunde. Bent-Jørgen er faktisk så rolig, at du ofte vil finde ham sovende et sted. 

Læs mere: Vores kunder giver os 4,4 ud af 5 stjerner

Konsultation på 40 minutter
Vi sætter normalt 40 minutter af til dig og dit kæledyr. Det er vigtigt for os, at der er god tid til, at din hund eller kat kan nå at blive trygge og afslappede og få en god oplevelse. Det gør også, at vi kan undersøge dit dyr bedre - og få en bedre dialog med dig. 

Konsultationsrum er adskilt 
Vi har valgt at have to konsultationsrum. 

Undersøgelser viser, at katte bliver stressede af at træde ind et rum, hvor der tidligere har været en hund. Derfor har vi valgt at optimere forholdene, så vores patienter ikke bliver unødigt stressede af fremmede lugte fra andre dyregrupper. 

Efteruddannelse er en selvfølge
Det er vigtigt for os, at vi er fagligt opdaterede. Morten er fagdyrlæge i sygdomme hos hund og kat og har en videregående uddannelse i at undersøge og behandle hunde og katte for kræft.

Læs mere: Vi er nørder - fordi vi ikke kan lade være!