Sterilisation af hunde

Tævehunde i løbetid bløder...

Tævehunde i løbetid bløder, og der kan være meget stor forskel på, hvor meget den enkelte tævehund kan holde sig ren. Derfor vælger nogle tævehunde-ejere, at sterilisere hunden. Hvis man steriliserer hunden før første løbetid, nedsættes risikoen for senere at udvikle knuder i mælkekirtlerne til næsten nul. Bivirkningen ved sterilisation kan være vægtforøgelse, hvorfor man skal være restriktiv med fodringen efter indgrebet.

Vi har stadig åbent

for syge og akutte patienter

Tryghed og sikkerhed er vores første prioritet

Om COVID-19
Jeg elsker virkelig deres omsorg
Jeg sætter stor pris på, at de altid tager sig god tid – både til mig og mine dyr. Man er ikke bare en i rækken, og det giver mig tryghed. Og så er der bare en rigtig rar stemning og god kemi. Når jeg går ud af døren igen, ved jeg, at vi begge har fået den bedste behandling.
– Helle Jørgensen, katteopdrætter
De er bare grundige hele vejen igennem
Jeg kender ingen dyrlæger, der er så grundige som dem. Overhovedet. De konfererer altid med hinanden, så de udnytter de bedste kompetencer. De ringer også altid og briefer en undervejs, når man har et dyr indlagt – men også, når man er taget hjem. Det er altså bare god service!
– Gitte Møller, katteejer
Jeg vil anbefale dem til hele Danmark
Jeg føler, at både mine hunde og jeg er i centrum, når vi er der. De tager altid imod med en enorm ro og varme – også selvom det er en søndag morgen. De er dygtige og udviser en hensyntagen uden lige. De er simpelthen de mest kompetente dyrlæger og veterinærsygeplejersker, der findes. Jeg vil anbefale dem til hele Danmark!
– Gitte Møller, hundeejer
bubble