Scanning

 En scanning er et nemt og sikkert værktøj, der er en helt almindelig undersøgelsesmetode på dyrehospitalet.

På dyreklinikken benytter vi os af scanning af hunde til at foretage flere forskellige undersøgelser af diverse problemstillinger. En scanning er et nemt og sikkert værktøj, der er en helt almindelig undersøgelsesmetode på dyrehospitalet. En sådan undersøgelsesform giver os mulighed for at indhente mange brugbare oplysninger om din hund og dens sundhedstilstand. En scanning er et unikt værktøj, der giver os de bedste forudsætninger for at diagnosticere korrekt og dermed påbegynde den mest succesfulde behandlingsform.

Scanning er et godt supplement til at diagnosticere sygdomme i f.eks. bughulen hos hunden. Vi kan også bruge undersøgelsesmetoden til nemt og hurtigt at udtage en biopsi (vævsprøve) af f.eks. hundens milt eller prostata.

Desuden er metoden meget brugbar, når vi skal undersøge, om en tæve er drægtig. Dette kan gøres fra dag 25 i drægtigheden. Scanning ved drægtighed giver os derudover mulighed for at se, hvor mange fostre der er, og hvor langt tæven er i sin drægtighed.

På klinikken har vi et scanningsapparat til scanning af hunde og katte.

Smertefri og tryg behandling

Hos Ikast Dyreklinik tager vi os god tid til alle dyr. Her er både hund og ejer i trygge, rolige og kompetente hænder gennem hele processen. Det gælder, uanset om din hund skal igennem en mindre eller større behandling eller operation på klinikken. Derfor gør vi også meget ud af, at hunden føler sig tryg, når den skal scannes. Selve undersøgelsen er helt smertefri for hunden, og vi gør os meget umage for at give både hund og ejer en god og afslappende dyrlægeoplevelse. Vi ønsker en tæt dialog med dig som ejer og foretager undersøgelsen med stor ekspertise og med et smil. Du vil opleve, at vi går højt op i alle detaljer, når vi scanner din hund. Det gør vi for at opnå den mest præcise diagnose, så hunden får den allerbedste behandling. Vi er nørder, fordi vi ikke kan lade være, og fordi vi ønsker det bedste for alle vores patienter.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål angående scanning af din hund, eller ønsker du at bestille en tid til konsultation? Så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. +45 97 15 57 22. Vi sidder klar til at hjælpe og rådgive dig alle hverdage.   

Book tid online

Det er hurtigt og nemt!
Det er let at bestille tid til sundhedsundersøgelse, vaccination og andre standardydelser til dit kæledyr online.
Book tid
Jeg elsker virkelig deres omsorg
Jeg sætter stor pris på, at de altid tager sig god tid – både til mig og mine dyr. Man er ikke bare en i rækken, og det giver mig tryghed. Og så er der bare en rigtig rar stemning og god kemi. Når jeg går ud af døren igen, ved jeg, at vi begge har fået den bedste behandling.
– Helle Jørgensen, katteopdrætter
De er bare grundige hele vejen igennem
Jeg kender ingen dyrlæger, der er så grundige som dem. Overhovedet. De konfererer altid med hinanden, så de udnytter de bedste kompetencer. De ringer også altid og briefer en undervejs, når man har et dyr indlagt – men også, når man er taget hjem. Det er altså bare god service!
– Gitte Møller, katteejer
Jeg vil anbefale dem til hele Danmark
Jeg føler, at både mine hunde og jeg er i centrum, når vi er der. De tager altid imod med en enorm ro og varme – også selvom det er en søndag morgen. De er dygtige og udviser en hensyntagen uden lige. De er simpelthen de mest kompetente dyrlæger og veterinærsygeplejersker, der findes. Jeg vil anbefale dem til hele Danmark!
– Gitte Møller, hundeejer
bubble