Røntgenundersøgelse

Røntgenundersøgelser af hunde er en helt almindelig del af dagligdagen på Ikast Dyreklinik . 

Røntgenundersøgelser af hunde er en helt almindelig del af dagligdagen på Ikast Dyreklinik . For at vi kan opnå de bedste og mest grundige undersøgelser af hundene på klinikken, er røntgenbilleder helt afgørende og nødvendige i vores dyrlægearbejde.

Vi fotograferer det enkelte område af hunden for at få en bedre forståelse for din hunds problemstilling og mulige smerter. Med røntgenundersøgelser har vi blandt andet mulighed for at af- eller bekræfte mistanke om defekter og skader i hundens knogler, led, luftveje og tjekke for fremmedlegemer, blæresten og halthed hos hunden. Røntgenfotografering er et værdifuldt og afgørende værktøj for os til at diagnosticere hunden korrekt og dermed påbegynde den mest succesfulde behandlingsform. Når vi har en klar og præcis forståelse for hundens lidelse eller problemstilling, har vi samtidig de bedste forudsætninger for at give den rette behandling og dermed opnå de bedste behandlingsresultater. På den måde kommer din hund hurtigst muligt på benene og får det godt igen. 

Rolig og tryg undersøgelse

På dyreklinikken er både hund og ejer altid i trygge, rolige og professionelle hænder. Det gælder naturligvis også ved en røntgenundersøgelse. Vi gør meget ud af, at hunden føler sig tryg under hele forløbet, og vi går op i selv de mindste detaljer. Ved røntgenfotografering tager vi billeder af den enkelte problemstilling hos hunden. For at vi får de bedste og mest præcise billeder af det specifikke område, kan det af til kræve sedation (beroligende middel) af hunden. Hunden skal nemlig ligge helt stille, for at vi opnår de skarpeste billeder og undgår for mange røntgenstråler i lokalet. Undersøgelsen er helt smertefri for hunden.

På Ikast Dyreklinik har vi røntgenapparat til røntgenoptagelser på hunde og katte.

Brug for hjælp?

Du er altid meget velkommen til at kontakte Ikast Dyreklinik , hvis du har brug for hjælp eller vil bestille tid til konsultation på dyrehospitalet. Du kan kontakte os alle hverdage på tlf. +45 97 15 57 22. 

Vi glæder os til at hjælpe dig og dit kæledyr.

 

Book tid online

Det er hurtigt og nemt!
Det er let at bestille tid til sundhedsundersøgelse, vaccination og andre standardydelser til dit kæledyr online.
Book tid
Jeg elsker virkelig deres omsorg
Jeg sætter stor pris på, at de altid tager sig god tid – både til mig og mine dyr. Man er ikke bare en i rækken, og det giver mig tryghed. Og så er der bare en rigtig rar stemning og god kemi. Når jeg går ud af døren igen, ved jeg, at vi begge har fået den bedste behandling.
– Helle Jørgensen, katteopdrætter
De er bare grundige hele vejen igennem
Jeg kender ingen dyrlæger, der er så grundige som dem. Overhovedet. De konfererer altid med hinanden, så de udnytter de bedste kompetencer. De ringer også altid og briefer en undervejs, når man har et dyr indlagt – men også, når man er taget hjem. Det er altså bare god service!
– Gitte Møller, katteejer
Jeg vil anbefale dem til hele Danmark
Jeg føler, at både mine hunde og jeg er i centrum, når vi er der. De tager altid imod med en enorm ro og varme – også selvom det er en søndag morgen. De er dygtige og udviser en hensyntagen uden lige. De er simpelthen de mest kompetente dyrlæger og veterinærsygeplejersker, der findes. Jeg vil anbefale dem til hele Danmark!
– Gitte Møller, hundeejer
bubble