Blodprøve

Der kan være flere forskellige grunde til at foretage en blodprøve på din hund.

Der kan være flere forskellige grunde til at foretage en blodprøve på din hund. En blodprøve fortæller os ofte en hel del om hundens sundhedstilstand og vil hyppigt være en del af udredningen i forbindelse med sygdom. Når vi foretager en blodprøve på hunden, foregår det ved, at vi udtager en lille mængde af hundens blod, som vi derefter analyserer. Analysen af blodet hjælper os til at stille den rigtige diagnose og dermed påbegynde den korrekte behandlingsmetode med det skarpeste resultat. På den måde har hunden de bedste forudsætninger for at blive raskt og få det godt igen hurtigst muligt. Analysen giver os en af- eller bekræftelse af en vis sygdom. Vi foretager ofte en blodprøve af hunden inden en operation. På den måde er vi helt sikre på, hvor meget medicin hunden kan tåle. Det giver os mulighed for at opnå det allerbedste behandlingsresultat. 

Tryghed og rolige omgivelser

På Ikast Dyreklinik foregår blodprøvetagningen i rolige og trygge omgivelser og behandlingsrum. Det er vigtigt for os, at både hund og ejer føler sig i kompetente og trygge hænder. Derfor tager vi os god tid til at behandle dyret og få en grundig dialog med dig som ejer. Det skal være en tryg, afslappende og god oplevelse for alle parter at besøge dyrehospitalet i Ikast. Hos os kan du være sikker på grundige og professionelle behandlinger med et smil, uanset om vi skal foretage en rutinemæssig behandling eller en større og mere krævende operation.

Moderne behandlingsudstyr

På Ikast Dyreklinik har vi moderne udstyr til at foretage grundige og detaljerede behandlinger og analyser. Vi har blandt andet moderne blodprøveudstyr, der giver os hurtige svar på blodets resultater. I nogle tilfælde er det dog nødvendigt at indsende prøven til et eksternt laboratorium.

Kontakt Ikast Dyreklinik

Såfremt du har spørgsmål omkring blodprøvetagning eller din hunds ve og vel, er du meget velkommen til at ringe til klinikken. Vi sidder klar til at hjælpe dig alle hverdage på tlf. +45 97 15 57 22. Vi ser frem til at hjælpe dig og din hund.  

Book tid online

Det er hurtigt og nemt!
Det er let at bestille tid til sundhedsundersøgelse, vaccination og andre standardydelser til dit kæledyr online.
Book tid
Jeg elsker virkelig deres omsorg
Jeg sætter stor pris på, at de altid tager sig god tid – både til mig og mine dyr. Man er ikke bare en i rækken, og det giver mig tryghed. Og så er der bare en rigtig rar stemning og god kemi. Når jeg går ud af døren igen, ved jeg, at vi begge har fået den bedste behandling.
– Helle Jørgensen, katteopdrætter
De er bare grundige hele vejen igennem
Jeg kender ingen dyrlæger, der er så grundige som dem. Overhovedet. De konfererer altid med hinanden, så de udnytter de bedste kompetencer. De ringer også altid og briefer en undervejs, når man har et dyr indlagt – men også, når man er taget hjem. Det er altså bare god service!
– Gitte Møller, katteejer
Jeg vil anbefale dem til hele Danmark
Jeg føler, at både mine hunde og jeg er i centrum, når vi er der. De tager altid imod med en enorm ro og varme – også selvom det er en søndag morgen. De er dygtige og udviser en hensyntagen uden lige. De er simpelthen de mest kompetente dyrlæger og veterinærsygeplejersker, der findes. Jeg vil anbefale dem til hele Danmark!
– Gitte Møller, hundeejer
bubble