Sådan hjælper vi dit kæledyr på klinikken under COVID-19

31.01.22

Vi har skærpede forholdsregler i vores venteområde og konsultationsrum under udbruddet af den nye coronavirus.

Hos Ikast Dyreklinik værner vi altid om vores patienters, klienters og ansattes helbred og sikkerhed. Derfor har vi iværksat skærpede forholdsregler i forhold til hygiejne og kontakt som følge af udbruddet af den nye type coronavirus kaldet COVID-19.

Det betyder, at vi sætter ekstra tid af til hver patient for at begrænse antallet af personer på hospitalet ad gangen. Af samme årsag henstiller vi til, at der kun kommer en person pr. dyr. 

Vi hjælper stadig dit kæledyr 

  • Vi har som altid døgnåbent for akut behandling
  • Vi tilbyder fortsat hjælp til syge patienter
  • Vi gennemfører alle planlagte operationer
  • Vi gennemfører alle vaccinationer
  • Vi gennemfører alle sundhedstjek

Vil du tale med dyrlægen?

Kontakt os endelig, hvis du er bekymret for dit kæledyr. Vores telefoner er som altid åbne. Her kan vi også hurtigt vurdere, om dit kæledyr har brug for hjælp med det samme. Ring på telefon 97 15 57 22 eller skriv til os her...

Vi har stadig åbent for salg og rådgivning i butikken

Vores butik har også stadig åbent for køb af foder, plejemidler og håndkøbsmedicin.

Vi følger de gældende anbefalinger for at mindske spredning og begrænser derfor antallet af personer i butikken af gangen og beder dig om at holde god afstand til de øvrige kunder i butikken.

Alle bliver også påbudt at bruge håndsprit under deres besøg, lige som vi rengør alle udsatte flader flere gange dagligt. Vi henstiller dog til, at du bliver hjemme, hvis du har symptomer på sygdom.

Vi opfordrer til betaling via kort eller Mobilepay.

Vi følger udviklingen nøje og følger anbefalingerne fra Sundhedsstyrelsen og Den Danske Dyrlægeforening. Læs også: Coronavirus og kæledyr

Kommentarer

Der er endnu ikke skrevet nogen kommentarer...

Skriv en kommentar

bubble