Telefon +45 97 15 57 22
Vagt telefon+45 97 15 57 22
Mail ikastdyreklinik@midtvest.com

Vaccination af hunde

Hos Ikast Dyreklinik tilbyder vi vaccinationer af hunde i trygge og rolige omgivelser. Sådanne indsprøjtninger er med til at beskytte og forebygge imod smitsomme og alvorlige sygdomme hos din hund. Når hunden er vaccineret imod en given sygdom, danner den selv antistoffer, der forhindrer smitte af sygdommen. En indsprøjtning imod en sygdom kan desværre aldrig beskytte 100 procent, men mindsker risikoen for sygdom og smitte væsentligt. Derfor anbefales det altid, at du vaccinerer din hund imod forskellige sygdomme.  

På klinikken behandler vi blandt andet imod hundesyge, parvovirus-diarre, kennelhoste, borrelliose, rabies og andre sygdomme. Afhængigt af, om hunden skal vaccineres imod en af de ovenstående sygdomme eller som en kombination heraf, skal den have en indsprøjtning årligt eller hvert andet til tredje år. Der kan være forskel på, hvornår der er behov for, at hunden får en ny indsprøjtning alt afhængigt af, hvor lang tid der går, før behandlingsmidlet er ude af hundens krop. Det skyldes, at hunde har forskellige immunsystemer og derfor har individuelle behov. Vi er naturligvis altid behjælpelige med råd og vejledning om, hvad der er bedst for lige netop din hund.  

En tryg og god oplevelse

Det skal være en tryg og rar oplevelse for både kæledyr og ejer at være ved dyrlæge hos Ikast Dyreklinik. Derfor tager vi os god tid til at gøre behandlingen til en tryg, afslappende og rar oplevelse for alle parter. Vi afsætter 40 minutter til konsultationen, hvilket giver os mulighed for at gøre hunden tryg og rolig og samtidig have god tid til en grundig dialog med dig som ejer. Faciliteterne på klinikken giver os mulighed for at tilbyde de bedste behandlinger og alle bliver udført med stor omhu, ekspertise og grundighed. I forbindelse med vaccinationer foretager vi en sundhedsundersøgelse af din hund, hvor vi grundigt gennemgår den og tjekker for eventuelle sundhedsproblemer.

Book tid til konsultation

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål angående din hunds ve og vel. Hvis du er i tvivl om, hvad din hund har brug for, hjælper vi hellere end gerne med råd og vejledning og svarer på dine spørgsmål. Du er velkommen til at ringe til os på telefon 97 15 57 22 for tidsbestilling eller ved spørgsmål. Du har også mulighed for at booke en tid hurtigt og nemt via vores online booking-system. Her kan du booke tid til småbehandlinger som f.eks. indsprøjtning af vacciner, negleklip, gratis tandtjek eller gratis fodervejledning.