Telefon +45 97 15 57 22
Vagt telefon+45 97 15 57 22
Mail ikastdyreklinik@midtvest.com

Kirurgisk behandling

Skal din hund opereres for en operationskrævende lidelse som f.eks. en knude i mælkekirtlerne, et sprængt korsbånd eller livmoderbetændelse, skal den afleveres på klinikken om morgenen mellem 8 og 9. Den skal møde fastende, dvs den må få aftensmad aftenen i forvejen, og ellers kun vand.

Hunden bliver ved ankomsten tjekket og får herunder også sit hjerte undersøgt med stetoskop. Før hunden skal opereres, vil det ofte være en god ide, at få taget en blodprøve for at sikre sig, at hunden er klar til operationen. De fleste hunde vil blive opereret om formiddagen, og kan så komme hjem til ejeren om eftermiddagen. I nogle tilfælde vil det være en god ide, at hunden bliver på klinikken natten over.

Operationspatienterne bliver under operationen overvåget af en sygeplejerske, der måler puls og blodtryk, og efter operationen bliver dyrene lagt i opvågningsafdelingen, hvor de også her er under overvågning af en sygeplejerske, der sørger for at holde patienterne varmt pakket ind i tæpper under opvågningen.