Telefon +45 97 15 57 22
Vagt telefon+45 97 15 57 22
Mail ikastdyreklinik@midtvest.com

Aut. Veterinærsygeplejerske Lisa Oberlein Madsen

Veterinærsygeplejerske Lisa med hund - Ikast Dyreklinik

Hvis man siger Lisa, så siger man også Aya. Lisa har nemlig altid sin skønne Golden Retriever med på arbejde på Ikast Dyreklinik, hvor hun signalerer ro og velvære til patienterne sammen med klinikhunden Luca og klinikkatten Bent-Jørgen.

CV

Uddannelse: 

Aut. Veterinærsygeplejerske (2013)

5 nørdede spørgsmål

  1. Hvorfor er du blevet nørd inden for dyreverdenen? 

   Jeg er fascineret af dyr – deres anatomi, deres sanser og i det hele taget naturens mysterium - og sådan har det altid været. Jeg er virkelig en dyrenørd i ordets mest positive forstand.

 

  1. Hvad kan du allerbedst lide at nørde med?

   Jeg er særligt grebet af at læse dyrenes tegn. Når du forstår deres sprog og signaler, er det meget nemmere at samarbejde med dem og håndtere dem – og det er særdeles værdifuldt på en dyreklinik, hvor dyrene opholder sig et i uvant miljø og let bliver urolige.

 

  1. Hvornår er du sidst blevet klogere?

   Hunde og katte kan også få stress, men nogle er mere disponerede over for det end andre. Jeg ser det som min ypperste opgave som veterinærsygeplejerske at skabe de bedste og mest trygge omgivelser for mine patienter. Det bliver jeg aldrig færdig med at dygtiggøre mig indenfor.

 

  1. Hvilke dyr har du selv?

   Jeg har to katte; Asti og Lillekatten. De er to skønne huskatte, som er udekatte nu efter have været indekatte i henholdsvis tre og fire år. Derudover har jeg også en hund, der hedder Aya. Hun er en Golden Retriever på to år. Jeg valgte denne race, fordi den er loyal, har et mildt og roligt væsen, er let at træne og næsten ikke kræver nogen form for pelspleje.

 

  1. Hvad ved de færreste om dig?

   Jeg er i virkeligheden meget nørdet med aktivering. Både inden for hunde og katte. Det kan være lidt af en opgave at finde lige præcis dét, som den enkelte hund eller kat foretrækker, men når det lykkes, er det fantastisk!