Telefon +45 97 15 57 22
Vagt telefon+45 97 15 57 22
Mail ikastdyreklinik@midtvest.com

Hvad er forskellen på en billig og dyr dyrlæge?

Valg af dyrlæge handler om tillid. Har du tillid til at din dyrlæge, er du tryg. Og er der noget vigtigere end tryghed, når det handler om netop dit kæledyr?

Nogle vælger dyrlæge efter pris og foretrækker den billigste konsultation eller behandling.
Nogle vælger dyrlæge efter beliggenhed og bruger den dyreklinik, der er tættest på.
Nogle vælger dyrlæge efter hvad venner, familie eller andre kunder anbefaler.
Og så er der nogle, der vælger dyrlæge efter en god eller dårlig oplevelse hos en dyrlæge.

Uanset, hvad der påvirker dit valg af dyrlæge, vil vi gerne fortælle dig, hvad du kan forvente at få hos Ikast Dyreklinik.

Læs mere: 9 ud af 10 kunder anbefaler os som dyrlæge 

Vi bliver aldrig den billigste dyrlæge
Der er et stort udvalg af dyrlæger i Herning, Ikast, Holstebro og Silkeborg. Nogle er billige. Nogle er dyre.

Vi er ikke den billigste dyrlæge, du kan finde i Jylland. Faktisk ved vi, at du let kan finde et billigere alternativ.

Billig vaccination, neutralisation og konsultation finder du typisk hos mindre dyreklinikker eller en mobil dyrlæge. Det er dyrlæger, der for eksempel ofte har fravalgt at have røntgen, ultralydscanner og eget laboratorium. Det har vi ikke.

Uden eget laboratorium skal syge dyr nogle gange vente døgn på at få svar på en blodprøve og dermed behandling. Uden eget laboratorium til at teste afføring, blod og urin før dosering af medicin, får nogle dyr desværre forkert medicin, for lidt medicin eller for meget medicin. I værste fald bliver nogle dyr også lagt i unødig narkose, fordi dyrlægen ikke har haft mulighed for at stille en korrekt diagnose og går i gang med at operere før, at der et blodprøvesvar. Tænk, hvis det var dig?

Læs mere: Afdrag: Hjælp dit kæledyr i dag – betal din regning senere!

To medarbejdere på Ikast Dyreklinik Det er let at skifte dyrlæge

Er du usikker på, om din dyrlæge giver dig den bedste og ypperste behandling? Så er det let at skifte dyrlæge til os. Book en tid på telefon 70225622. Så sørger vi for at rekvirere din journal hos anden dyrlæge.

Afdrag - Hunde eller katteforsikring - Ikast Dyreklinik Populær afdragsordning

Vidste du, at du kan udskyde betaling af regning – uden ekstra omkostninger? Det eneste krav er, at du køber for minimum 2000 kroner. Om du shopper for foder, tilbehør eller behandling er op til dig.

Vi vil ikke gå på kompromis med udstyr på dyrehospitalet

Nogle dyreklinikker sender blodprøver til Tyskland for at spare penge på eget udstyr. Vi synes, at tiden er afgørende, når vi står med syge dyr i hænderne. Derfor går vi ikke på kompromis med udstyr – eller prisen.

Som kunde hos Ikast Dyreklinik kan du forvente, at vi er dybt seriøse omkring kvalitet. Vi tager os god tid til kæledyr og elsker at arbejde i detaljen. Kald os bare nørder. Det vil vi kun være stolte over.

Her på Ikast Dyreklinik har vi investeret i det bedste udstyr, for at kunne give den bedste faglige undersøgelse og behandling af dit kæledyr. Vi råder derfor over:

  • Digital røntgen
  • Digital tandrøntgen
  • Ultralydsscanner
  • Blodanalyseapparater
  • Specialudstyr til undersøgelse af øjensygdomme
  • Specialudstyr til øjenlysning
  • Mikroskop
  • Narkoseovervågning
  • Blodanalyse kit (snap test) for bl.a. infektion i bugspytkirtlen, flåtsygsomme, parasitinfektioner som giardia, parvovirus, progesteron test til optimal parringstidspunkt og mange andre

Læs mere: Vi indrømmer gerne, at vi er nørder